Continental Trail Attack 3

By | 28.11.2023
Continental Trail Attack 3

Continental Trail Attack 3 on suunniteltu erityisesti isoille matkaenduroille sekä On/Offroad-käyttöön. Tämä rengas tarjoaa monipuolisen suorituskyvyn niin tieajoon kuin kevyempään maastoajoonkin.

Continental Trail Attack 3:ssa on uudistettu renkaankuvio, mikä takaa parhaan mahdollisen ajotuntuman moottoripyörällesi. Olit sitten tiellä tai kevyellä maastopolulla, tämä rengas tarjoaa luotettavan pidon ja hallittavuuden. Uuden seoksen ja renkaan rakenteen ansiosta Continental Trail Attack 3 tarjoaa entistä paremman kulutuskestävyyden. Tämä tarkoittaa pidempää käyttöikää ja luotettavaa suorituskykyä pitkillä matkoilla.

Continental Trail Attack 3 hinnat ja rengaskoot.

Takarenkaassa käytetty 0° teräsvyörengasrakenne takaa erittäin tasaista ajoa ja hyvän ajotuntuman. Tämä ominaisuus lisää vakautta ja luotettavuutta ajamisen aikana. Renkaan MultiGrip-seos tarjoaa erinomaisen pidon sekä märillä että kuivilla teillä. Se varmistaa, että renkaan pito säilyy optimaalisena erilaisissa sääolosuhteissa, mikä on tärkeää turvallisuuden ja suorituskyvyn kannalta.

Continental Trail Attack 3:ssa käytetty EasyHandling-teknologia parantaa ajotuntumaa. Se tekee moottoripyörän ohjaamisesta entistä helpompaa ja mukavampaa, erityisesti vaihtelevissa olosuhteissa. TractionSkin-ominaisuus varmistaa nopean renkaan lämpenemisen optimaaliseen ajolämpötilaan. Tämä on tärkeää, kun halutaan saavuttaa paras mahdollinen pito heti liikkeelle lähdettäessä.

Share