Bridgestone AX 41S – Scrambler!

By | 26.5.2024
Bridgestone AX 41S - Scrambler!

Battlax Adventurecross Scrambler AX41S on Bridgestonen kehittämä rengas, joka on suunniteltu erityisesti scrambler-tyyppisille moottoripyörille, jotka vaativat sekä maastokelpoisuutta että tyylikkyyttä. Tämä rengas yhdistää modernin suorituskyvyn perinteiseen scrambler-estetiikkaan, joka soveltuu niin seikkailuihin maastossa kuin kaupunkiympäristössä ajamiseen.

Katso hinnat ja saatavilla olevat rengaskoot suoraan netistä: https://mprenkaat-store.com/?s=%22AX+41S%22&post_type=product

AX41S-renkaassa on käytetty erikoiskumiseosta, joka tarjoaa parannettua pitoa ja kestävyyttä kaikissa olosuhteissa. Sen aggressiivinen kuviointi ja optimaalinen kuviopalojen sijoittelu takaavat erinomaisen pidon niin märällä kuin kuivalla alustalla, mikä parantaa turvallisuutta ja ajokokemusta. Renkaan suunnittelussa on painotettu erityisesti kulumiskestävyyttä ja pitkäikäisyyttä, jotta se kestää vaativatkin seikkailut. AX41S soveltuu täydellisesti ajajille, jotka etsivät renkaita, jotka tarjoavat sekä suorituskykyä että ulkonäköä ilman kompromisseja.

Share