Bridgestone Battlax BT46 – Uusi versio suositusta touring renkaasta!

By | 3.12.2019
Battlax BT-46

Bridgestone Battlax BT46 korvaa legendaarisen Battlax BT45 – moottoripyörän renkaan. Battlax BT45 on ollut moottoripyöräilijöiden ykkösvalinta touring-renkaissa. Nyt Bridgestone on päättänyt päivittää tämän klassikon entistä paremmaksi.

Battlax BT46:n eturenkaassa käänteiset V-urat vastustavat renkaaseen kohdistuvia voimia, vähentävät epäsäännöllistä kulumista ja tarjoavat kuskille uskomattoman hyvän tuntuman parantaen siten käsiteltävyyttä. Takarenkaassa on käytetty silica-seosta, joka takaa parhaan suorituskyvyn, pidon ja kulumiskestävyyden. Märkäpitoa on BT45:een verrattuna parannettu ilman, että edeltäjän tunnetuista kuivan kelin ajo-ominaisuuksista tai kulumiskestävyydestä olisi tingitty.

Bridgestone on kehittänyt tämän renkaan nimenomaan laajaan valikoimaan moottoripyöriä, joilla kilpaillaan touring-segmentissä. Eturengasvalikoima kattaa 21 kokoa ja takarengasvalikoima 27 kokoa. Kymmenen tärkeintä kokoa lanseerataan vuoden 2020 tammikuussa ja muut koot pian tämän jälkeen.

Tämäkin uutuus rengas vain meiltä edulliseen nettihintaan. Bridgestone Battlax BT-46 touring rengas tulossa pian. Katso ilmoittelua ja kysy tarvittaessa lisää.

Share