Bridgestone BT46 – Useita rengaskokoja!

By | 15.1.2024

Bridgestone Battlax BT-46 moottoripyörän rengas on tuore päivitys ikoniselle Battlax BT45:lle, joka hallitsi rengasmarkkinoita peräti 22 vuoden ajan. Bridgestone on ottanut askeleen eteenpäin päivittäessään tämän legendaarisen renkaan täysin uudella ja nykyaikaisella tekniikalla. BT-46 tarjoaa erinomaisen perusrenkaan suorituskyvyn, joka sopii useimpiin moottoripyörämalleihin, sekä uusiin että vanhempiin.

Tämä rengas erottuu parannetuilla märkäominaisuuksillaan säilyttäen samalla edeltäjänsä maineen erinomaisesta kulutuskestävyydestä ja käsiteltävyydestä kuivilla teillä. Tämä on mahdollista uuden, muokatun Silica-kumiseoksen ansiosta, joka on käytetty erityisesti takarenkaassa. Tämä varmistaa turvallisen otteen märällä tiellä ja tekee BT-46:sta luotettavan valinnan monipuolisiin ajo-olosuhteisiin.

Battlax BT-46:ssa on vastakkainen V-muotoinen etukuvio, joka vastustaa renkaaseen kohdistuvia voimia, parantaen näin renkaan vakautta ja hallittavuutta. Lisäksi, rengas kuluu tasaisemmin kuin edeltäjänsä, mikä pidentää sen käyttöikää ja tuo lisää arvoa käyttäjälle.

Bridgestone on jälleen kerran tuonut markkinoille renkaan, joka yhdistää perinteen ja innovaation, tarjoten moottoripyöräilijöille luotettavuutta ja suorituskykyä tien päällä. Tämäkin mp rengas edullisesti https://mprenkaat-store.com rengaskaupasta.

Share