Continental TKC 70 endurorengas

By | 18.3.2024

Continental TKC 70 on monipuolinen moottoripyörän rengas, joka on suunniteltu tarjoamaan tasapainoista suorituskykyä sekä maasto- että tienpäällä ajamiseen. Tämä rengas yhdistää TKC 80:n maasto-ominaisuudet ja ContiTrailAttack 2:n ajomukavuuden ja pitkän käyttöiän, tarjoten näin ihanteellisen ratkaisun seikkailupyöräilijöille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja suorituskyvyn.

TKC 70 erottuu ainutlaatuisella pintakuvioinnillaan, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja vakaus sekä kuivalla että märällä pinnalla, samalla minimoiden ajomelua. Sen kehittynyt kumiseos takaa pidon erilaisissa ajo-olosuhteissa ja pidentää renkaan käyttöikää.

Renkaan rakenne on suunniteltu kestämään suuria kuormia ja tarjoamaan erinomaista ohjaustuntumaa, mikä tekee siitä luotettavan valinnan pitkille matkoille ja vaihteleviin maasto-olosuhteisiin. Continental TKC 70 on täydellinen valinta motoristeille, jotka etsivät seikkailuun soveltuvaa rengasta, joka ei tingi suorituskyvystä tiellä ja tarjoaa samalla hyvät ominaisuudet maastossa.

Continental TKC 70 on uusin tulokas endurorengas kategoriaan. TKC 70 on sekoitus edeltäjäänsä TKC 80twinduroa sekä Continental Trail Attack 2:sta. Uuden TKC 70 moottoripyörän renkaan suunnittelutyö on aloitettu vuonna 2014 Continentalin ammattilaisten toimesta. Mukana on ollut ahkera reissaaja Nick Sanders.

Share