Hyvä valikoima enduro/dualsport renkaita!

By | 28.3.2019
Enduro renkaat netistä
Kuvassa Heidenau K60 Scout rengas usessa eri kokoluokassa!

Rengaskaupasta https://mprenkaat-store.com löytyy paljon enduro / dualsport renkaita. Saatavilla on paljon renkaita pehmeälle ja kovalle alustalle. Saatavilla myös katurenkaita suurille enduroille.

Mitas Terra Force R

Mitas TERRA FORCE-R takaa pidon sekä erinomaisen vetotehon vaihtelevissa olosuhteissa, helpon ohjattavuuden ja käsiteltävyyden sekä suorilla että mutkaisilla tieosuuksilla. Tärkeää on myös se, että TERRA FORCE-R säilyttää ominaisuutensa koko renkaan iän ajan, jopa raskailla kuormilla ajettuna. Kokeneet ja taitavat kuljettajat ovat testanneet kaikki edellä mainitut TERRA FORCE-R:n ominaisuudet. Rengasta on testattu useilla eri pyörillä, vaihtelevissa keliolosuhteissa ja erilaisissa maastoissa

Avon Trekrider

Avonin ensimmäinen MP rengas kaikenlaiseen ajoon. Rengas on kehitelty ns ”seikkailijoille”. 50% tiekäyttöön ja 50% offroad käyttöön.

Metzeler Karoo 3

Endurorengas, joka sopii kaikenlaisilla tienpinnoilla. Huippuluokan pintakuvio ja parempi suorituskyky. Paranneltu offroad pito ja käsiteltävyys.

Michelin Anakee 3

Michelin on tuonut markkinoille uuden Anakee 3 mallinsa. Tämä malli korvaa menestyksekkään Anakee 2 renkaan. Uuden Silica kumiseoksen ansiosta rengas kestää huomattavasti pidempään kuin edeltäjänsä (jopa 20% kestävämpi).

Lisää endurorenkaita ja esittelyjä https://mprenkaat-store.com

Share