Bridgestone uutuudet 2020: Battlax BT46, Classic Racing CR11, Racing Street RS11 ja Battlecross E50 Extreme

By | 17.10.2019

Bridgestone pyrkii aina tarjoamaan moottoripyöräilijöille uusia ja innovatiivisia laatutuotteita, kehittämällä jatkuvasti uusia huippuluokan moottoripyörän renkaita, jotka takaavat erinomaisen suorituskyvyn. Bridgestone satsaa yli 800 miljoonaa euroa vuosittain tutkimus- ja kehitystoimintaan.

Bridgestonen moottoripyörän rengasvalikoima on täynnä tuotteita, jotka sisältävät uusimmat tekniikat ja ominaisuudet, jotka vastaavat jokaisen moottoripyöräilijän tarpeita. Ajokaudelle 2020 on tulossa neljä uutta rengasmallia: Battlax BT46, Classic Racing CR11, Racing Street RS11 ja Battlecross E50 Extreme.


Bridgestone Battlax Classic Racing CR11

Klassik rengas kilpa-ajamiseen. Erittäin laadukas ja täynnä uusia innovaatioita. V-MS-Belt tekniikka tulee rengasta ja antaa lisää hallittavuutta. Tämä rengasmalli tulee kokoihin: 110/80 R18 ja 150/65 R18.

Bridgestone Battlax BT46

Uusi Battlax BT46 on tarkoitettu korvaamaan ikoninen Battlax BT45 rengasmalli. Battlax BT45 ehti olla motoristien suosiossa jo 22 vuotta. Uusi Battlax BT46: n eturenkaassa on käänteinen V-muoto, joka vähentää epätasaista kulumista ja antaa ajajalle tarkan käsittelyn. Takarengas on käsitelty uudella silica yhdisteellä suorituskyvyn ja pidon maksimoimiseksi.

Bridgestone Battlax Racing Street RS11

Racing Street -kategorian uusin lippulaiva tarjoaa poikkeuksellista pitoa ja optimoitua käsittelyä. Tämä uutuus on jopa kaksi sekuntia nopeampi radalla kuin edeltäjänsä RS10. RS11 Street on ensimmäinen tielle suunniteltu rengas Bridgestonen V-MS-Belt -tekniikalla (muuttuva runko rakenne).

Battlax Racing Street RS11 on mp rengas, jonka monet valmistajat ovat valinneet alkuperäisasennukseen. Se on asennettuna mm. Yamaha YZF-R1 ja YZF-R1M, Kawasaki H2 ja H2 Carbon, Suzuki GSX-R 1000 ja GSX-R 1000 R malleissa.

Bridgestone Battlecross E50 Extreme

Battlecross E50 -rengasmalli menestyi 2019 ja se voitti useita kilpailuja erilaisissa endurokisoissa. Bridgestone tuo nyt markkinoille uuden kilparenkaan äärimmäiselle tasolle. Uusi E50 Extreme haastaa vaikeimmankin maaston. E50 Extreme on varustettu pehmeällä yhdisteellä, joka on erityisesti kehitetty takaamaan erinomaisen pidon ja korkean vetovoima.


Kaikki Bridgestonen moottoripyörän renkaat suoraan mprenkaat-store.com rengakaupasta edullisesti ja varmasti toimitettuna ympäri Suomen.

Share