Bridgestone tuo viisi uutta premiumluokan Battlax-rengasta ajokaudelle 2018

By | 3.11.2017

Bridgestone moottoripyörän rengasuutuudet 2018

Bridgestone osallistuu 75. kertaa järjestettäville kansainvälisille EICMA-moottoripyörämessuille Milanossa 7.–12.11.2017 ja esittelee jopa viisi uutta moottoripyörän rengasta. Esillä on viisi uutta Battlax-rengasta touring-, adventure- ja kilpapyöriin sekä skoottereihin.

 

Bridgestone Battlax Racing R11: lisää suorituskykyä radalle!

Mono-Spiral Belt ‑vyörakenne edessä, GP-vyö takana ja kaarrepidon maksimoiva pintakuvio vievät R11:n kuviollisten kilparenkaiden uuteen aikakauteen.

 

Bridgestone Battlax Sport Touring T31: uusi sport touring moottoripyörän rengas

T31 renkaassa on uusi ja joustavampi kumiseoksen eturenkaassa. Sen ansiosta rengas pureutuu paremmin ajoalustaan märissä olosuhteissa ja antaa kuljettajille lisää varmuutta. Suurempi kosketusalue antaa paremman pidon kaarteissa kaikilla kallistuskulmilla ja parantaa sport touring -pyörien käsiteltävyyttä myös kuivalla ajoalustalla.

 

Bridgestone Battlax Adventure A41: enduro rengas

Bridgestone parantaa Battlax-renkaiden suorituskykyä Adventure-segmentissä: A41 tarjoaa paremman märkäpidon ja käsiteltävyyden märällä ajoalustalla tinkimättä edeltäjänsä A40:n tarjoamasta kilometrituloksesta.

 

Bridgestone Battlax Scooter SC2: rengas maksiscoottereihin

Rengas on kehitetty saman teknologian pohjalta kuin Battlax Hypersport S21. Pintakuvio takaa optimaalisen jäykkyyden, tuntuman ajoalustaan ja pito-ominaisuudet.

Bridgestone Battlax Scooter SC2 Rain: touring-rengas maksiskoottereihin.

Bridgestone on soveltanut uuden Battlax Sport-Touring T31:n märkäteknologiaa SC2 Rain ‑renkaaseen. Se takaa skootterin kuljettajille turvallisen ajon vaihtelevassa säässä.

Lisää aiheesta tulossa myöhemmin…

www.bridgestone.com

Share