Continental tuo kaudelle 2020 jopa kuusi uutta rengasta kolmeen eri kategoriaan!

By | 6.11.2019
Uutuus renkaat 2020 Continental

Continental tuo jopa kuusi uutta moottoripyörän rengasta ajokaudelle 2020. Renkaita tulee kolmeen eri kategoriaan. Nämä renkaat tulevat https://mprenkaat-store.com rengaskauppaan heti kun ne julkaistaan Keski-Euroopassa.


ContiSportAttack 4 – Uusi moottoripyörän rengas 2020

Uusi ContiSportAttack 4 on ContiSportAttack 3 seuraaja ja sillä on huomattavasti suurempi kosketuspinta tiehen kuin edeltäjällä. Myös renkaan ominaisuudet, kuten pito, tarkkuus ja käsittely ovat paremmat Continentalin BlackChili-seoksen ansiosta. Parasta pitoa kovaan ajoon!

ContiRaceAttack 2 Street ja ContiRaceAttack 2 soft/ medium – Hypersport rengas 2020!

ContiRaceAttack 2 Street kilparengas, joka toimii ääriolosuhteissa. Tämä rengasmalli korvaa ContiRaceAttack Comp.End -renkaan. Äärimmäinen pito ja kilpaominaisuudet antavat vaativallekin ajajalle sulavaa etenemistä. Soft / medium antavat pitoa ratapäiville.

TKC 70 Rocks – Endurorengas uutuus!

Continental TKC 70 Rocks on TKC 70 ja TKC 80 sekoitus. Tämä rengasmalli tarjoaa monipuoliset puitteet kaikkeen ajamiseen kovalla pinnalla sekä maastossa.

ContiRoad – Sport touring rengas kaudelle 2020!

ContiRoad on sport touring rengas ajokaudelle 2020. Tämä ketterä matkarengas on suunniteltu Saksassa. Lisää pitoa ja kilometrejä tällä rengasmallilla. Paljon kokoja tulossa.

ContiStreet – Pienemmät moottoripyörät

Pienemmille moottoripyörille on tulossa ContiStreet – kokonaan uudenlainen moottoripyörän rengas, joka korvaa ContiGO! rengasmallin. Tämä asettaa uudet standardit kaupunkirenkaille.

Share