Michelin Road 5 ja Road 5 GT – touring renkaat!

By | 21.12.2019

Michelin Road 5 ja Road 5 GT ovat laadukkaita touring renkaita. Road 5 on jatkoa suositulle Pilot Road sarjalle. Pilot Road sarjaa on tehty jo useita vuosia. Sitä on edelleen myynnissä: Pilot Road 2, Pilot Road 3 ja Pilot Road 4.

Michelin Road 5 touring moottoripyörän rengas

Michelin Road 5 mp renkaat ovat paras valinta maantiekäyttöön sport touring moottoripyörissä. Renkaat perustuvat 2CT ja 2CT+ silica-kumiseosteknologiaan. Reuna-alueilla seos on pehmeämpää, jolloin renkaassa on entistä varmempi pito kaarreajossa. Renkaan keskellä kumiseos on kovempaa kulutuskestävyyden takaamiseksi. Michelin Road 5 renkaassa on erinomainen märkäpito. Michelin Road 5 renkaat kestävät muita merkkejä pidempään säilyttäen myös ajo-ominaisuudet.

Michelin Road 5 GT touring moottoripyörän rengas

Road 5 GT-rengas on kehitetty samojen tiukkojen standardien mukaisesti kuin Michelin Road 5 -rengas. Road 5 -sarjan uusimmassa vaihtoehdossa käytetään kaikkia samoja teknologisia edistysaskeleita, jotka ovat tunnusomaisia tälle rengassarjalle. Michelin Road 5 GT on suunniteltu suuremmille kuormille ja se toimii matkapyörissä erinomaisesti.

Matkamotoristien erityisen tärkeinä pitämät ominaisuudet korostuvat uutuusrenkaassa. Michelin Road 5 GT on erittäin suorituskykyinen rengas, joka on ihanteellinen matkan aikana vaihtuvissa säissä. Uutuus säilyttää vakautensa ja jarrutustehonsa märälläkin tiellä, vaikka ajokeli muuttuisi äkkiä haasteelliseksi.

Mprenkaat store moottoripyörän renkaat
Share