Michelin Starcross 5 nyt valikoimassa!

By | 19.10.2015

Michelin Starcross 5 huippuluokan uutuus cross puolelle

Michelin Starcross 5 huippuluokan uutuus

  • Michelin starcross 5 sopii jokaisele alustalle.
  • Kolme  vuotta testattu erilaisten kuskien kesken mm ammatticrossaajien! Tuloksena erittäin suorituskykyinen rengas.
  • Erittäin hyvä pito tiukissakin kurveissa.
  • Hiekalle, pehmeä, keskitaso ja kovalle alustalle omat seokset.

Uudesta renkaasta on saatavilla neljä eri käyttöön tarkoitettua vaihtoehtoa. Ne sopivat kovalle, keskikovalle ja pehmeälle radalle sekä upottavaan hiekkaan. Michelin Starcross 5 on erittäin suorituskykyinen rengas kaikilla alustoilla motocross- ja enduro-maastoissa.

Michelin Starcross 5 -renkaan runko on joustava ja se on edeltäviin rengassarjoihin (Michelin Starcross 3 ja 4) verrattuna kevyempi. Rengas on kevyemmin ajettava ja se antaa nopeamman vasteen käyttöiästä tinkimättä. Nämä ominaisuudet on saavutettu käyttämällä uutta, vahvempaa ja tiheämpää runkorakennetta.

Joustava runko tuo mukanaan useita muitakin parannuksia:
– parempi pitkittäispito ja tarkempi ohjattavuus kaarteissa
– mahdollisuus ajaa korkeammilla rengaspaineilla, jolloin vaara renkaan lipsahtamisesta vanteelta on pienempi; kumiseoksen ansiosta tämä ei huononna pitoa eikä ajotuntumaa.
– rengasta ei tarvitse ”ajaa sisään”, sillä joustava runko sallii täyden suorituskyvyn heti renkaan käyttöönotosta alkaen
– rengas on helpompi asentaa

Uuden runkorakenteen ansiosta renkaan maakosketusala on optimaalinen. Sekä etu- että takarenkaassa runko yhdessä uuden, aggressiivisen pintakuvion kanssa antaa tarkan ohjautuvuuden ja erittäin hyvän pidon. Renkaan suorituskyky on erinomainen kaikkein vaikeimmissakin ajo-olosuhteissa ja kilpailuissa.

Määräsuuntaiset kuviopalat kulutuspinnan reunoissa ja sivuilla antavat eturenkaalle täsmällisen ohjautuvuuden ja takarenkaalle hyvän pidon. Kulutuspinnan keskellä olevat kuviopalat on muotoiltu lievästi kuppimaisiksi, jolloin ne parantavat jarrutuspitoa ja etenemiskykyä kaikenlaisissa maastoissa; ne toimivat kauhamaisesti uppoutuen ajoalustaan ja antavat hyvän vetokyvyn.

Michelin Starcross 5 -rengassarjasta saadaan markkinoille useita rengaskokoja. Lisäksi tulossa on erityisesti Cross Country -kilpapyöriin tarkoitettuja uusia kokoja.
– Michelin Starcross 5 Hard – ihanteellinen Supercross-käyttöön
– Michelin Starcross 5 Medium – koville ja puolikoville ajoalustoille
– Michelin Starcross 5 Soft – pehmeille ja puolipehmeille ajoalustoille
– Michelin Starcross 5 Sand – kisakäyttöön hiekkaisella ajoalustalla

 

Share