mprenkaat-store.com – lyhyesti

By | 25.11.2013

Veljeni kanssa kummasteltiin moottoripyörän renkaiden korkeita hintoja talvella 2010.

Keväällä ostettu 1000 Kawa söi jo kolmatta takarengasta ajokauden päättyessä. Se tiesi motoristille vararikkoa.  Kauden kolmas takarengas oli jo ”kankailla”, joten aloimme etsiä uutta rengasta netistä.  Meillä oli hyviä kokemuksia kivijalkaliikkeistä, mutta ne hinnat… Kävimme läpi useita nettikauppoja. Päätimme, että kaupan täytyy olla suomalainen sekä edullinen.  Emme löytäneet sellaista, päätimme perustaa sellaisen itse.

Perustimme mprenkaat-store.com (Riekkoniemi Oy) nettikaupan 30.03.2011.

Yritystoiminnan alkutaipale oli vaikea. Tavarantoimittajia oli Suomessa vähän ja homma vaikutti muutenkin oudolta. Kävimme aluksi läpi melkein kaikki suomalaiset mp-alan maahantuojat.  Hyvin nopeasti kävi selväksi, että meitä ei haluta asiakkaiksi ja, että sisäänostohinnat eivät ole järkeviä.  Yleensä yhteistyö päättyi siihen, kun ilmoitimme myyvämme tuotteita netissä ja alle suositushinnan. Päätimme veljeni kanssa, että tulemme tekemään yhteistyötä Keski-Eurooppalaisten toimijoiden kanssa.

Ryanair kohti Saksaa.

Löysimme Saksasta sekä Itavallasta muutaman hyvän tavarantoimittajan renkaille ja ajovarusteille.
Näiden tukkujen kanssa teemme yhteistyötä edelleen. Myöhemmin saimme myös muita toimijoita Euroopasta, jopa länsinaapurista Ruotisista.

Tuhannet motoristit ovat tilanneet tuotteitamme

Nykyään myymme moottoripyörän renkaita, ajovarusteita sekä varaosia. Lisäksi meiltä voi tilata auton renkaat sekä alumiinivanteet. Kaikki myynti tapahtuu nettikaupoissamme: mprenkaat-store.com, riekko.eu ja geiwiz.de/fi. Tuotevalikoimamme on kasvanut useisiin kymmeniin tuhansiin. Olemme saaneet useita tuhansia uusia asiakkaita. Pyrimme toimittamaan tilauksesta melkein minkä tahansa renkaan tai varaosan. Hoidamme kaiken veljeni kanssa kahdestaan. Päivitämme ja listaamme uudet tuotteet kauppoihin, hoidamme asiakaspalvelut ja yritämme markkinoida tuotteita.

Ei tällä rikastumaan ole päässyt, mutta hengissä ollaan ja motoristeja palvellaan!

Share