Kolme uutta rengasta tulossa Dunlop:lta!

By | 20.8.2019
DUnlop mp renkaat

Dunlop tuo vuoden 2019 loppupuolella rengasmarkkinoille kolme uutta rengasmallia. Nämä tulevat myyntiin Euroopassa 2020 vuoden puolella. Eli nämä uudet renkaat saat käyttöösi ensikaudella. Uudet rengasmallit ovat: Geomax EN91, TT100 GP ja Trailmax Meridian.

Dunlop Geomax EN91
Tämä rengasuutuus on suunnattu endurokilpailuihin ja vastaavaan ajamiseen. Lisää pitoa ja monipuoliset ominaisuudet tekevät tästä lyömättömän vaihtoehdon endurorenkaaksi.

Dunlop TT100 GP
Klassisen muotoilun omaava vyörengas klassikkopyörille. ”Vintage – ilme”, mutta kaikki uuden renkaan ominaisuudet ovat tämän renkaan edut. Tämä rengas sopii kaikkiin vanhempiin pyöriin ja Cafe Racer moottoripyöriin.

Dunlop Trailmax Meridian
Katuenduro renkaat ovat tulleet jäädäkseen. Jokavuosi tulee uusia malleja entistä paremmilla ominaisuuksilla. Endurorenkaat ovat suunniteltu pääasiassa tielle, mutta sora/polku ominaisuuksia parannetaan jatkuvasti. Tämä uusi endurorengas sopii esimerkiksi: BMW GS, Honda Africa Twin ja Triumph Tiger moottoripyöriin.

Kaikki moottoripyörän renkaat suoraan https://mprenkaat-store.com rengaskaupasta. MPrenkaat-store toimittaa kaikki renkaat suoraan asiakkaille ympäri Suomen. Kaikki Euroopassa myynnissä olevat mp renkaat löytyvät mprenkaat-store kaupasta.

mprenkaat-store
Share