Michelin Road 5 ja Power RS ovat varmoja valintoja!

By | 14.8.2019
Michelin mp renkaat

Michelin Road 5 ja Power RS on ovat varmoja valintoja tavalliseen matka – ja maantieajoon. Michelin Road 5 on sport touring rengas ja se sopii hyvin Suomen vaihteleviin kesäolosuhteisiin. Road 5 renkaalla taitat kaikki pidemmätkin reissut helposti. Michelin Power RS sopii sporttiseen menoon. Sen ominaisuudet riittävät myös satunnaisiin ratapäiviin. Molemmat rengasmallit meidän rengaskaupasta https://mprenkaat-store.com

Michelin Road 5 mp rengas
Michelin Road 5 -rengas vie Sport Radial -renkaiden suorituskyvyn aivan uudelle, korkeammalle tasolle. Vieläkin enemmän pitoa ja lisää kestävyyttä. Tässä selvästi parempi märkäpito vielä 5000 km ajettuna, kuin uudessa Michelin Pilot Road 4 renkaassa.

Michelin Power RS ja Power RS+ mprenkaat
Power RS on saanut huipputulokset kansainvälisen Motorrad-lehden tekemässä testissä. Renkaan käyttäytymistä testattiin voimakkaassa jarrutuksessa, nopeassa kiihdytyksessä ja mutkissa. Michelinin Power RS -renkaissa on kaikki, mitä tarvitset urheilulliselta renkaalta. Michelin Power RS+ on paranneltu versio, mikä on saatavilla vain takarenkaana.

Share